Cristiano Ronaldo, durant l'entrevista a La Sexta
Futbol

Cristiano Ronaldo: "Si guanyem la Champions és molt més que el doblet del Barça"

El portuguès ha assegurat en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta que conquerir el màxim títol europeu a la final de Milà és més important que el recent doblet blaugrana

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha assegurat en una entrevista al programa "Jugones" de La Sexta que per a ell és molt més important guanyar la Lliga de Campions i ha tret importància al doblet conquerit pel Barça. "Si guanyem la Champions és molt més que el doblet del Barça. La Champions és un somni. Et dic de cor que no ho canviava", ha confessat el crac portuguès del Reial Madrid.

Cristiano també s'ha referit a la polèmica imitació de Gerard Piqué sobre la seva manera de celebrar els gols durant la rua de celebració del Barça pel títol de lliga. "Fins quan celebren, els altres es recorden de Cristiano. És l'hòstia! Bé o malament, que parlin de Cris. Però no tinc cap problema amb ell", ha admès.

El portuguès no ha amagat la seva decepció per no haver guanyat la Bota d'Or i ha felicitat l'uruguaià Luis Suárez. "És obvi que em va fotre no guanyar-la. Estava a prop. Però li dono l'enhorabona a Luis Suarez, ha fet una temporada estupenda", ha reconegut.

 

 

Anar al contingut