Futbol Internacional

Cristiano Ronaldo se les té amb un patrocinador de l'Eurocopa: "Beveu aigua"

Redacció Esport3Actualitzat

Cristiano Ronaldo té una obsessió amb l'alimentació sana fins al punt que, segons ha transcendit, té prohibit als seus fills prendre begudes amb gas carbònic o menjar xocolata.  "Sóc dur amb el meu fill. De vegades beu Coca-Cola i Fanta, i menja patates fregides i ell sap que no m'agrada", va assegurar en una entrevista mesos enrere.

Per això, quan va comparèixer a la sala de premsa i es va trobar dues ampolles de Coca-Cola, un dels patrocinadors de l'Eurocopa, les va enretirar amb mala cara i va fer una recomanació als periodistes: "Beveu aigua".  

Aquesta roda de premsa que s'ha fet viral i que podria portar a l'Eurocopa o la UEFA a prendre alguna decisió al respecte ja que Cristiano Ronaldo, no ha dubtat a donar-li una bona cleca a la marca patrocinadora.

Aquesta acció viral va tenir la seva continuació després del partit França - Alemanya, quan Pogba va retirar del seu davant una cervesa també d'un dels patrocinadors de la competició:

Sense conèixer els motius de perquè ho va fer, el que potser no sabia el jugador dels 'blues' és que la cervesa era sense alcohol.

Caiguda a la borsa

Coincidint amb l'acció de Cristiano Ronaldo, les accions de Coca-Cola a la borsa han caigut clarament. Les pèrdues de la marca de refrescos han estat milionàries: fins a 4.000 milions d'euros.

La gràfica de la caiguda de Coca-Cola a la borsa

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut