Cristiano Ronaldo serà jugador del Reial Madrid fins al 2018. (Foto: EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo respon Mourinho dient: "Jo no escupo al plat que em dóna de menjar"

Foc creuat entre el davanter portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, i el seu exentrenador i actual tècnic del Chelsea, Mourinho. "Jo no escupo mai el plat que m'ha donat de menjar. Així de clar i contundent ha contestat Cristiano Ronaldo a les al·lusions de Mourinho. El tècnic portuguès havia tret pit d'haver entrenat el Ronaldo de veritat, i no pas Cristiano Ronaldo.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo ha parlat després de l'entrenament del Reial Madrid a les instal·lacions de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) i ha contestat el seu exentrenador José Mourinho amb aquesta declaració contundent: "Jo no escupo al plat que em dóna de menjar".

Mourinho, repassant els seus començaments com a tècnic ajudant al Barça, ​​va dir en una entrevista amb la cadena ESPN que llavors va treballar amb estrelles com els brasilers Rivaldo i Ronaldo Nazario, "el genuí Ronaldo, no aquest (en referència al seu compatriota Cristiano)", amb qui va compartir les tres campanyes passades al Reial Madrid.

"Hi ha coses a la vida que no mereixen comentaris i aquesta és una per raons òbvies", ha declarat el jugador portuguès en una roda de premsa.  "Sempre he respectat als meus entrenadors allà on he estat i em quedo amb les coses bones. Sempre intento aprendre alguna cosa d'ells. A Portugal és habitual dir això: "jo no escupo al plat que em dóna de menjar". Em quedo amb les coses positives ", ha afegit CR7.
Anar al contingut