Cristiano Ronaldo durant un partit amb l'Al-Nassr
Cristiano Ronaldo durant un partit amb l'Al-Nassr
Futbol

Cristiano Ronaldo queda fora de l'onze ideal de la lliga àrab

L'Al-Nassr, equip del portuguès, no ha pogut aconseguir el títol de lliga i el davanter tampoc ha assolit l'objectiu de màxim golejador

Redacció Esport3Actualitzat

La primera temporada de Cristiano Ronaldo no ha estat com el portuguès s'esperava. CR7 va aterrar a Riad al mercat hivernal, després que arribés a un acord amb el Manchester United per rescindir el seu contracte. L'habitual ambició del davanter el va portar a marcar-se els màxims objectius en el seu nou repte futbolístic.

Com era d'esperar, la lliga àrab va incrementar notablement la seva repercussió i l'expectació per Cristiano era immensa. El portuguès no va trigar gaire a satisfer els seus aficionats amb gols i grans actuacions sobre el terreny de joc. Però el davanter no va tenir la continuïtat demostrada al llarg de la seva trajectòria i no va poder aconseguir els èxits esperats.

Finalment, l'Al-Nassr ha quedat lluny de disputar la lliga a l'Al-Ittihad, futur equip de Benzema, que s'ha proclamat campió amb cinc punts de diferència. El portuguès, a més, s'ha quedat amb 14 gols i, per tant, no ha estat el pitxitxi de la competició. Tot plegat ha fet que la lliga hagi anunciat l'onze ideal sense la presència de Cristiano Ronaldo.

Anar al contingut