Futbol

Cristiano Ronaldo plora en recordar el seu pare

El davanter s'emociona quan el periodista Piers Morgan li ensenya unes imatges inèdites del seu difunt pare en una entrevista per ITV.

Actualitzat

ITV ha publicat un extracte del cara a cara de Cristiano Ronaldo amb Piers Morgan, en el qual el presentador del famós programa "Good Morning Britain" li mostra a CR7 un vídeo del seu pare abans de morir als 52 anys per problemes amb l'alcohol. José Dinis Aveiro va morir el 2005.

La causa va ser una insuficiència hepàtica per culpa del seu alcoholisme. Les imatges es van gravar abans de l'Eurocopa de 2004 de Portugal, quan Cristiano tenia 19 anys i començava a despuntar a Anglaterra, al Manchester United.

El pare de Cristiano no va poder ser testimoni dels èxits esportius del seu fill, amb el Manchester United, amb el Reial Madrid i amb la Juventus i a títol individual. Tampoc va poder conèixer als seus fills, una altra de les grans debilitats del jugador.

El meu pare era alcohòlic. No va ser el pare que vaig somiar tenir. Jo ho volia, és clar, però mai vam tenir una bona conversa

Mai abans havia vist aquest vídeo ... mai. Necessito aquestes imatges per ensenyar-les a la meva família

El meu pare mai va veure el que he arribat a ser. No m'ha vist rebre els meus premis

 

El cas Mayorga

En la mateixa entrevista reconeix sentir-se "avergonyit" en haver d'afrontar l'acusació per violació de la model Kathryn Mallorga, a l'habitació d'un hotel de Las Vegas el 2009, que ha negat fins a la sacietat: "Et fa sentir tan malament! Un dia era a casa a la sala amb la meva xicota i les notícies van començar a parlar sobre Cristiano Ronaldo que si això, que si allò. Vaig sentir els meus fills baixant les escales i vaig canviar de canal perquè em feia vergonya. Això fa sentir-me avergonyit."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut