Cristiano Ronaldo, amb la pilota després de marcar quatre gols contra el Girona (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "No intentin apagar el moment bonic que estic vivint amb notícies falses"

El crac portuguès del Reial Madrid ha escrit un missatge al seu compte d'Instagram per demanar que no facin malbé el "moment bonic" que està vivint amb "notícies falses"

Actualitzat

El davanter portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha demanat, després de saber-se avui, dilluns, que l'Agència Tributària mantindrà la via penal en el cas en què la justícia l'investiga per un presumpte frau de 14,7 milions d'euros comès entre els anys 2011 i 2014 en relació amb els seus drets d'imatge, que no facin malbé el "moment bonic" que està vivint amb "notícies falses".

"No intentin apagar el moment bonic que estic vivint amb notícies falses! La vida és bona. Afortunat", ha escrit avui el crac portuguès al seu compte d'Instagram.


Segons fonts pròximes a la investigació consultades per Europa Press, fa uns mesos hi va haver una reunió "molt insatisfactòria" en què el davanter del Reial Madrid va oferir "una quantitat insignificant" que rondaria els "quatre o cinc" milions d'euros, enfront dels quinze que se li reclamen. L'Agència Tributària hauria rebutjat la seva oferta econòmica, segons han precisat.

En el pla esportiu, el jugador madridista viu un gran moment de forma després del seu pòquer de gols en la victòria de diumenge davant el Girona (6-3), cosa que li permet sumar 22 dianes, a tres del davanter del FC Barcelona Leo Messi en la lluita pel "pichichi".

Anar al contingut