Cristiano Ronaldo, adreçant-se amb un gest obscè a l'afició de l'Atlètic de Madrid (Reuters)
Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo, multat amb 20.000 euros pel seu gest obscè contra l'Atlètic de Madrid

El jugador portuguès de la Juventus ha rebut la mateixa sanció econòmica que el tècnic argentí Diego Pablo Simeone per "conducta inapropiada"

Actualitzat

El Comitè d'Ètica, Control i Disciplina de la UEFA ha multat aquest dijous Cristiano Ronaldo amb 20.000 euros per "conducta inapropiada" pel seu gest obscè després de la victòria de la Juventus contra l'Atlètic de Madrid en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

La UEFA ha anunciat la decisió final del procediment obert dilluns passat pel gest obscè del jugador portuguès dirigit a la graderia del Juventus Stadium, que es va interpretar com una imitació del que havia fet Diego Simeone, tècnic de l'Atlètic, en el partit d'anada, quan es va agafar els genitals després de l'1-0 del conjunt "colchonero", el 20 de febrer passat. Simeone també va ser sancionat pel mateix motiu amb 20.000 euros.

En tractar-se només d'una multa econòmica, Cristiano Ronaldo estarà disponible per al seu entrenador, Massimiliano Allegri, per al partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Ajax, que es disputa el 10 d'abril a l'Amsterdam Arena.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut