Futbol

Cristiano Ronaldo: "Mai hi ha hagut ocultació ni mínima intenció d'evadir impostos"

"La Hisenda espanyola sap amb detall tots els meus ingressos perquè els els hem lliurat; mai he amagat res, ni he tingut intenció d'evadir impostos", assegura el portuguès en un comunicat de premsa

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha afirmat en un comunicat de premsa després de prestar declaració al Jutjat d'Instrucció número 1 de Pozuelo d'Alarcón com investigat per possible delicte fiscal contra la Hisenda Pública, que "mai" ha "ocultat res ", ni "ha tingut intenció d'evadir impostos". "La Hisenda espanyola sap amb detall tots els meus ingressos perquè els els hem lliurat; mai he amagat res, ni he tingut intenció d'evadir impostos", assegura el portuguès.

"Sempre faig les meves declaracions d'impostos de manera voluntària, perquè penso que tots hem de declarar i pagar impostos d'acord als nostres ingressos. Els que em coneixen, saben el que els demano als meus assessors: que ho tinguin tot al dia i correctament pagat, perquè no vull problemes", ha dit el futbolista davant la jutge Mónica Gómez Ferrer, segons el mateix comunicat.
   
Segons el text, Ronaldo, que ha declarat durant una hora i mitja davant la jutge, l'advocat de l'Estat, el fiscal i el seu propi lletrat, sense necessitat d'intèrpret, ha estat "tranquil i satisfet" per haver pogut col·laborar amb la Justícia i no farà més declaracions sobre aquest tema fins que conclogui el procés.
   
"És el moment de deixar treballar a la justícia. Jo crec en la justícia i espero que, també en aquest cas, hi hagi una decisió justa. I per tal d'evitar pressions innecessàries o de contribuir a un judici paral·lel, he decidit que no tornaré a fer més declaracions sobre aquest assumpte fins que no es produeixi aquesta decisió", va declarar el jugador.  

El davanter del Reial Madrid ha explicat davant la jutge que no va crear cap "estructura especial" per gestionar els seus drets d'imatge quan va arribar al club blanc el 2010, sinó que va mantenir la que els gestionava a Anglaterra quan jugava al Manchester United. "Els advocats que em va recomanar el Manchester United la van crear el 2004, molt abans que pensés venir a Espanya. L'estructura va ser la que era usual a Anglaterra, va ser comprovada per la Hisenda anglesa i van ratificar que era legal i legítima", ha afegit el jugador durant la seva declaració al jutjat número 1 de Pozuelo, al qual va entrar i del que va sortir a través del garatge, malgrat que s'havia comunicat que faria una declaració pública davant la premsa.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut