Cristiano Ronaldo amb la Pilota d'Or
Futbol Internacional

"Cristiano Ronaldo mai ha merescut tant la Pilota d'Or"

Jorge Mendes ha demanat el guardó com a millor jugador del món per al jugador portuguès, que busca sumar el seu sisè trofeu i igualar així Leo Messi

La lluita per la Pilota d'Or 2021 ja ha començat. Aquesta és una de les edicions més incertes després del domini incontestable de Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, que només ha pogut trencar Luka Modric.

Leo Messi, Luis Suárez, Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Harry Kane i Karim Benzema són alguns dels 30 nominats a la Pilota d'Or, on també hi ha la presència del blaugrana Pedri González i Gerard Moreno. Però, per a Jorge Mendes, el mereixedor d'aconseguir el seu sisè guardó és Cristiano Ronaldo. Segons ha explicat a una entrevista a L'Équipe, "les xifres i estadístiques" del portuguès parlen per si soles.

"Les xifres i estadístiques de Cristiano Ronaldo haurien de ser suficients per guanyar una altra Pilota d'Or. Aquest any ha batut alguns rècords que haurien de ser decisius per a la concessió del trofeu. Continua demostrant que és, sens dubte, el millor jugador de tots els temps."

"Tot això als 36 anys, amb una consistència, compromís i una capacitat fenomenals per superar les dificultats. Al meu entendre, aquest any la Pilota d'Or té un nom: Cristiano Ronaldo. Per mi mai ho havia merescut tant."

Aquesta temporada, el portuguès va ser el màxim golejador de la Serie A i també de l'Eurocopa, campionat del qual es va convertir en el màxim golejador històric.

 

Anar al contingut