Cristiano Ronaldo i Caster Semenya, completant els seus exercicis
Futbol

Cristiano Ronaldo llança un repte i Caster Semenya el supera en un dia

El portuguès realitza 142 abdominals en 45 segons i desafia tothom a superar-lo. L'atleta sud-africana en completa 176 en el mateix temps

Actualitzat

Una xarxa procliu als reptes com és Instagram ha acollit el desafiament llançat per Cristiano Ronaldo, com a ambaixador de la marca Nike. L'estrella portuguesa desafia tothom a superar-lo en una exhibició atlètica de nivell. El davanter de la Juve completa 142 abdominals en 45 segons. "Ara mostra'm quantes en pots fer tu", diu somrient el de Madeira. 

Alguns altres jugadors de Nike, com els blaugranes Ansu Fati o Lieke Martens, han intentat superar l'exmadridista sense èxit. En canvi, la qui bat la marca establerta pel cinc cops Pilota d'Or és l'atleta sud-africana Caster Semenya, que arriba a les 176 abdominals. "Gràcies a Cristiano pel repte. Ell, com una bèstia, ho ha fet tan bé com ha pogut. Jo n'he aconseguit fer 176. No està malament, per ser diumenge", comenta. 

 

 

Cristiano Ronaldo era el que donava el tret de sortida al batejat com a "The Living Room Cup" Challenge, una competició casolana ideada pel patrocinador del portuguès. Aquest és el seu vídeo:

 

Anar al contingut