Futbol

Cristiano Ronaldo ja té la Bota d'Or com a millor golejador europeu de la temporada passada

Cristiano Ronaldo ja té la Bota d'Or com a millor golejador europeu de la temporada passada. És la segona que rep el davanter portuguès, després dels 41 gols que va fer en la Lliga, el 40% dels gols del Reial Madrid. Cristiano ha rebut el trofeu de mans de dos mites com Alfredo di Stéfano i Eusebio. És la segona vegada que CR9 obté el guardó, després de guanyar-lo el 2008 amb el United.

Actualitzat
En aquest sentit, Cristiano, que oferirà la Bota d'Or a l'afició del Madrid diumenge al migdia, abans del partit contra l'Osasuna, no ha esquivat les comparacions amb Messi, el guanyador de l'última edició. I atenent el seu criteri, se sent guanyador. "És molt millor coincidir amb Leo, m'agrada competir amb ell, perquè és quan es competeix amb els millors, que es veu qui són els millors", ha indicat el portuguès.

Segons Ronaldo, el Reial Madrid és un club que "em permet créixer com a futbolista i persona i tinc molts anys al davant per ser entre els mítics jugadors de la història del futbol". Considera que amb 26 anys encara està aprenent i encara pot aprendre més.

Canviaria la Bota d'Or per la Lliga o la Champions

Amb el trofeu a les mans, Ronaldo ha assegurat que canviaria la Bota d'Or per la Lliga o la Champions, i ha explicat que li agradaria guanyar algun títol important amb el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut