Cristiano Ronaldo, a la roda de premsa prèvia al Juventus-Lokomotiv de Moscou
Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo: "Importen els premis col·lectius, els individuals no són el motor principal"

El portuguès ha mostrat la seva faceta menys individualista a la roda de premsa prèvia al partit de Champions entre la Juventus i el Lokomotiv de Moscou

Actualitzat

Cristiano Ronaldo és el jugador amb més gols a història de la Lliga de Campions i n'acumula 701 en tota la seva carrera esportiva. Un rècord del qual ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit entre la Juventus i el Lokomotiv de Moscou, on el portuguès s'ha mostrat tot un home d'equip.

"Els 700 gols formen part del passat; jo penso en més enllà. Desitjo marcar més per ajudar l'equip."

Sobre la possibilitat de guanyar la Pilota d'Or, on és un dels 30 nominats, Cristiano ha tornat a relativitzar la importància dels premis individuals i s'ha centrat en l'equip.

"Els premis individuals no són el motor principal, però òbviament és bonic guanyar-los. Estic content i orgullós dels que tinc, però la prioritat és guanyar amb la Juventus i la selecció. Els rècords ja arribaran. Per mi el futbol cada any és un desafiament."

Cristiano també ha destacat que el fet de tenir 34 anys no suposa que estigui al final de la seva carrera, i ha afegit que la plantilla encaixa a la perfecció amb l'estil de joc del seu nou entrenador, Maurizio Sarri.

Anar al contingut