Futbol

Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso seran jutjats dimarts per frau fiscal

El portuguès serà condemnat a dos anys de presó i al pagament d'una multa de 18,8 milions d'euros després d'arribar a un pacte amb la Fiscalia de Madrid, mentre que ministeri públic sol·licita cinc anys de presó per a l'exfutbolista basc
Actualitzat
Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso, durant la seva etapa al Reial Madrid (EFE)

L'Audiència Provincial de Madrid jutjarà dimarts vinent els exjugadors del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso per presumpte frau a Hisenda. La Fiscalia sol·licita per a ells dos i cinc anys de presó, respectivament, i el pagament de multes milionàries.

En el cas de Ronaldo, el futbolista portuguès –que actualment resideix a Itàlia després del seu fitxatge per la Juventus– serà condemnat a aquesta pena de presó i a 18,8 milions d'euros en virtut del pacte al qual va arribar amb la Fiscalia de Madrid i amb Hisenda, pel qual va reconèixer haver comès quatre delictes fiscals entre el 2011 i el 2014.

Per a Xabi Alonso, el ministeri públic sol·licita cinc anys de presó per tres delictes fiscals entre el 2010 i el 2012. Els dos futbolistes hauran d'anar als judicis, que se celebraran a les seccions 17 i 30.