Cristiano Ronaldo celebra el gol de la victòria de la Juventus (Reuters)
Futbol internacional

Cristiano Ronaldo condueix la Juventus a la victòria a la Supercopa d'Itàlia (1-0)

El portuguès ha fet l'únic gol del partit en el minut 61 en un duel disputat a l'estadi Rei Abdullah de Jeddah, a l'Aràbia Saudita, i ha guanyat el seu primer títol al futbol italià

Cristiano Ronaldo ha guanyat el seu primer títol al futbol italià. El crac portuguès ha estat l'autor de l'únic gol de la final de la Supercopa d'Itàlia i ha conduït la Juventus a la victòria contra el Milan en un partit disputat a l'estadi Rei Abdullah de Jeddah, a l'Aràbia Saudita.

Després d'una primera part sense gols, en la represa Cristiano ha marcat l'únic gol del matx en el minut 61. Amb el marcador advers, el Milan ha intentat reaccionar, però en el minut 74, Frank Kessie ha estat expulsat amb vermella directa i ha deixat els "rossonero" en inferioritat numèrica. La Juve sempre ha tingut el duel sota control i s'ha acabat emportant el títol.