Futbol

Cristiano Ronaldo celebra el seu fitxatge pel Madrid amb una sonada festa en companyia de Paris Hilton

El món sencer discuteix sobre l'ingent traspàs de Cristiano Ronaldo al Reial Madrid; sobre si és o no moral gastar-s'hi tants i tants diners; si és justificable el fitxatge. I mentre tothom hi diu la seva el portuguès celebrava anit la històrica notícia amb una festassa a Los Angeles en companyia de Paris Hilton. El futbolista i la noia, en actitud molt amistosa, van cremar la nit fins a altes hores de la matinada gastant-se en begudes, tal com anuncia l'exclusiva de "The Sun", prop de 18.000 euros. Un inici d'allò més galàctic.

Actualitzat
D'això se'n diu inaugurar la nova era galàctica del Reial Madrid per la porta gran. Cristiano Ronaldo ha volgut ser fidel als excessos que genera la seva vida -fins i tot el sonat fitxatge per al club blanc- i ha passat la nit en una gran festa a Hollywood.

El jugador portuguès, segons una exclusiva de "The Sun", ha celebrat el seu traspàs en un local de Los Angeles on ha coincidit -i de quina manera- amb la multimilionària Paris Hilton. El futbolista i l'hereva del conegut imperi hoteler van passar la nit al local bevent xampany Cristal fins que van decidir retirar-se a la casa de la germana de la nord-americana. Segons estima el diari britànic, Ronaldo es va gastar més de 18.000 euros en begudes.

Ha estat la mateixa Paris la que ha avançat que entre tots dos hi ha una química "elèctrica". Si es confirmés la relació, l'impacte de l'arribada de Ronaldo a Madrid encara podria tenir moltes més conseqüències mediàtiques. La temporada promet.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut