Cristiano es lamenta per una ocasió perduda (Reuters)
Futbol

Cristiano i la pitjor falta de la història en l'amistós entre Portugal i Israel

L'errada del portuguès es fa viral i genera infinitat de comentaris. Vista l'escassa efectivitat de CR7, molts aficionats portuguesos reclamen que, a partir d'ara, sigui Bruno Fernandes qui assumeixi aquesta responsabilitat

Redacció Esport3Actualitzat

Cristiano Ronaldo planta la pilota a terra. La posició és força bona, potser un pèl llunyana... Però l'ara jugador de la Juventus sempre ha demostrat que té un bon cacau. Respira a fons i agafa embranzida. Carrega la cama i pica amb tanta força com pot. Massa, fins i tot. De fet, la pilota surt alta. Altíssima i molt desviada. Directa a la graderia. A les xarxes, els aficionats portuguesos no li perdonen la pífia i cataloguen la falta de Cristiano com una de les pitjors de la història.

L'errada de Cristiano en l'amistós contra Israel s'ha fet viral. Molts seguidors de l'actual campiona d'Europa reclamen, de fet, que sigui Bruno Fernandes l'encarregat de xutar les faltes a partir d'ara. Si més no, l'efectivitat del migcampista del Manchester United és força elevada. En canvi, fa temps que a Cristiano li falla la punteria en aquest tipus d'accions. Amb la Juventus, no ha fet cap gol de falta. I, a Madrid, l'últim que li recorden va ser al Mundial de clubs de l'any 2017.
Anar al contingut