Futbol

Cristiano: "A Messi li va fer pena que deixés la Lliga espanyola"

El portuguès diu que Messi el troba a faltar a la Lliga espanyola i que la rivalitat entre ells els ha fet millorar tots dos

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha parlat de la rivalitat amb Messi, en una entrevista a una televisió portuguesa. El davanter de la Juventus explica que creu que a Messi li va doldre que ell marxés a Itàlia perquè jugar contra ell el motivava molt:

"No tinc cap dubte que ens fem millors mútuament. Quan vaig deixar la Lliga espanyola li va fer molta pena, entre cometes, perquè era una rivalitat que ell sentia, més enllà de la del Barça-Madrid. A ell li agradava aquesta picardia. Admetia que les tres últimes Champions que vam guanyar el van fer sentir una mica molest. És normal. Jo igual amb altres títols que ell va guanyar amb el Barça i que jo també desitjava. Però això és una rivalitat sana."

Ronaldo també compara aquesta rivalitat amb altres grans rivalitats del món de l'esport i en el sentit que és una rivalitat sana i que els ha permès tenir una gran afinitat professional:

"És una bona rivalitat, però no és l'única. Michael Jordan en tenia en el bàsquet, Ayrton Senna i Prost en la Fórmula 1... El que tots tenien en comú és que eren rivalitats saludables. Tinc una excel·lent relació professional amb Messi perquè hem estat compartint els mateixos moments durant 15 anys."

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut