Cristiano Ronaldo en el moment de sortir al camp substituint Gonçalo Ramos (Reuters)
Mundial 2022

Cristiano, a la banqueta en l'explosió de Gonçalo Ramos

El jove Gonçalo Ramos ha reemplaçat Cristiano Ronaldo a l'onze de Portugal contra Suïssa i ha aconseguit un triplet

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una temporada nefasta al Manchester United, on ha passat més temps entre els suplents que a la gespa, Cristiano tenia una oportunitat de redimir-se al Mundial de Qatar. Necessitava la seva selecció per recuperar credibilitat i no ho ha aconseguit durant els tres partits de la fase de grups, en què només va marcar un gol, de penal, en la seva estrena davant de Ghana.

El seu escàs protagonisme sobre la gespa i la seva actitud desafiant quan va ser substituït durant el xoc davant Corea del Sud va treure de polleguera Cristiano i va donar arguments al seu seleccionador, Fernando Santos, que va dir sobre ell: "La veritat és que al camp no vaig tenir oportunitat d'escoltar res del que va dir. Però després vaig veure les imatges per televisió i no em van agradar res, en absolut."

Després d'aquest gest, Cristiano ha vist el xoc davant de Suïssa des de la banqueta amb una multitud de fotògrafs corrent a buscar la imatge del partit. El seu substitut, Gonçalo Ramos, de només 21 anys, ha irromput al Mundial amb un triplet eclipsant el seu company... Cristiano només ha pogut jugar l'últim quart d'hora i la seva actuació no ha tingut influència en el duel.

Cristiano, veient la golejada de Portugal des de la banqueta

Ramos, jugador del Benfica, ja ha quedat gravat en la història del seu país en convertir-se en el quart futbolista que marca un hat-trick durant una Copa del Món. Els anteriors van ser Eusebio contra Corea del Nord a Anglaterra 1966; Pauleta davant Polònia a Corea-Japó 2002 i el mateix Cristiano Ronaldo davant d'Espanya a Rússia 2018.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut