Girona

Cristhian Stuani: "No volem enganyar la gent, el nostre objectiu és la permanència"

El davanter uruguaià del Girona ha repassat l'actualitat de l'equip i ha analitzat el seu moment personal en una entrevista al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio

Lluís CervellóActualitzat

El davanter uruguaià del Girona, Cristhian Stuani, ha concedit una entrevista al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio. En conversa amb Francesc Garriga, ha repassat l'actualitat de l'equip i ha analitzat el seu moment personal.

Després d'un estiu en què s'ha parlat del seu futur, Stuani s'ha mostrat content de continuar a Montilivi: "Ha estat un estiu llarg per a mi i també per al club. Això és normal, perquè forma part del futbol. Ara, l'important és que tots els jugadors que hi som valorem molt el fet d'estar aquí."

L'uruguaià va marcar 21 gols la temporada passada, però té molt clar quin és el millor record que guarda d'un any magnífic a Girona: "Recordo el primer partit contra l'Atlètic de Madrid. Va ser històric per al club i per a mi, ja que vaig marcar dos gols. Allà va començar el camí d'una temporada molt bona."

El futur es veu amb optimisme després de l'arribada d'Eusebio a la banqueta: "És un gran entrenador i ens va molt bé treballar amb diferents sistemes de joc per afrontar de la millor manera totes les situacions."

Pels que veuen un Girona classificant-se per a Europa, el missatge és clar: "El nostre repte és mantenir la categoria. Hem de ser realistes, ja que som un equip humil que ha d'anar creixent a poc a poc. Dir una altra cosa seria enganyar la gent."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut