Neymar i Mbappé durant un partit
Neymar i Mbappé durant un partit (EFE)
futbol

Crisi al PSG abans de rebre el City: enxampen Mbappé criticant Neymar a la banqueta

"Aquest pidolaire no me la passa", va dir el davanter francès a Gueye després de ser substituït

Redacció Esport3Actualitzat

Sembla que no tot és de color rosa al PSG. Després dels problemes de Messi amb Pochettino de fa una setmana, ara han enxampat Mbappé queixant-se i criticant Neymar. Quan Mbappé va ser subtituït durant el partit de lliga contra el Montpeller, va començar a criticar en una conversa amb Gueye l'actitud del seu company brasiler.

"Aquest pidolaire no me la passa."

El davanter francès es queixava que Neymar no li passava la pilota les vegades que ell voldria i qualificava el brasiler de "pidolaire". Aquesta escena va ser captada per una càmera de Canal+ a peu de camp.

En la roda de premsa prèvia al PSG-City de Champions, Mauricio Pochettino ha donat la seva versió sobre els fets:

"Es tracta de dos nois fantàstics, he parlat amb tots dos i ells també han parlat; es tracta de jugadors de perfil guanyador i són normals les topades. De totes maneres, acostuma a haver-hi més soroll que una altra cosa."

Neymar no entén que Mbappé vulgui marxar al Madrid

Segons el diari l'Équipe, la tensió entre Neymar i Mbappé s'ha iniciat perquè el brasiler no s'ha pres bé la intenció del francès de deixar el PSG i anar al Reial Madrid. Per altra banda, el davanter internacional amb França no se sent còmode dins d'un vestidor en què cada vegada agafen més pes els jugadors brasilers i argentins. Mbappé hauria evitat trobar-se fora del terreny de joc amb alguns companys seus i això no hauria agradat a Neymar.

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut