El futur de Haaland, a l'aire (EFE)
Futbol

"Crec que sé on jugarà Haaland la temporada que ve"

El director executiu del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, ha parlat del futur del davanter noruec

Redacció Esport3Actualitzat

El director executiu del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, ha concedit una entrevista a la BBC on s'ha referit al davanter de moda del futbol europeu: Erling Haaland. Durant l'entrevista, Watzke ha parlat de la planificació del conjunt alemany de cara a la temporada que ve.

"L'única forma de planificar és mirar on jugarà Haaland a partir de l'1 de setembre. Crec que sé on jugarà, això és tot el que puc dir."

Watzke ha tornat a insistir que el Borussia no té pensat vendre la seva estrella i ha llançat un avís per a navegants.

"Els clubs rics han de saber que quan volen un jugador nostre hi ha dues possibilitats: la primera és que els dic que no tenen cap oportunitat. A partir d'aquí, ells han de saber que aquest és el preu. Som molt clars i honestos."

El director executiu sap que si el Dortmund no accedeix a les semifinals de la Champions, la continuïtat de Haaland serà més complicada. El Borussia és, ara mateix, cinquè a la seva Lliga. El quart lloc, que dona accés a la Champions, l'ocupa l'Eintracht de Frankfurt, i està a 7 punts. Només queden sis jornades per al final i la no classificació obriria la porta de sortida, encara més, de Haaland.

Anar al contingut