Philippe Coutinho, durant l'entrenament d'aquest dimecres (@FCBarcelona)
Barça

Coutinho torna als entrenaments del Barça i apunta a la final de Copa

El brasiler fa part de l'entrenament amb el grup i pot estar a disposició de Valverde de cara al partit contra el València

Actualitzat

Philippe Coutinho ha estat la gran novetat en el retorn als entrenaments del Barça de cara a la final de Copa d'aquest dissabte (21.00) contra el València. El davanter brasiler, que es va lesionar el 12 de maig, ha fet part de l'entrenament amb el grup i, si no hi ha contratemps, estarà a disposició per a Ernesto Valverde per a l'últim partit de la temporada.

D'aquesta manera, Coutinho i Arthur, que ha continuat entrenant-se al mateix ritme que els companys, queden pendents de rebre l'alta mèdica abans de dissabte. En canvi, Luis Suárez està completament descartat i Ousmane Dembélé, pràcticament també, igual que Marc-André ter Stegen.

A la sessió d'aquest dimecres ha causat baixa Jean-Clair Todibo per un "malestar general", segons ha informat el club. Al marge dels jugadors del primer equip, hi ha participat els jugadors del filial Iñaki Peña, Moussa Wagué, Oriol Busquets, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz.    

ARXIVAT A:
CoutinhoFinal Copa Rei 2019
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut