Barça

Coutinho: "Tinc moltes ganes de disputar finals i guanyar títols amb el Barça"

El jugador brasiler admet en una entrevista a Barça TV que està ansiós per jugar finals i poder guanyar el seu primer títol amb la samarreta blaugrana

Actualitzat

El migcampista brasiler del FC Barcelona Philippe Coutinho ha assenyalat en una entrevista a Barça TV que està ansiós per jugar finals "i guanyar títols", objectiu que podrà satisfer aquest dissabte si el club blaugrana guanya la final de la Copa del Rei contra el Sevilla.

"Tinc moltes ganes de disputar finals i guanyar títols. Aquesta és la primera oportunitat i el que depengui de mi faré tot per fer un gran partit", ha confessat

El jugador barcelonista apunta a titular dissabte al Wanda Metropolitano, si finalment ​​Ernesto Valverde aposta per un 4-4-2, amb Messi i Luis Suárez davant, i prescindint de l'extrem francès Dembélé. Davant la proximitat de la final de Copa, l'internacional brasiler ha assenyalat que sent "ansietat", i que aquesta creix amb el pas dels dies.

"Es viu amb una mica d'ansietat els dies. És un moment molt important i de felicitat perquè podré disputar una final després d'haver arribat fa uns poc mesos", ha conclòs.

ARXIVAT A:
CoutinhoFinal Copa 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut