Barça

Umtiti rep l'alta mèdica i és la gran novetat de la llista de convocats contra el Betis

El central francès no entrava en una convocatòria des del 2 de desembre, quan es va lesionar contra el Celta al Camp Nou. L'altra novetat és el retorn de Gerard Deulofeu, mentre que són baixa per lesió Iniesta, Mascherano i Dembéle, a més de Denis Suárez, Yerry Mina i Rafinha per decisió tècnica.

Actualitzat

Philippe Coutinho s'ha entrenat aquest dissabte per primer cop amb el FC Barcelona, en l'entrenament previ al partit d'aquest diumenge contra el Betis (a les 20.45). Fins a la data el jugador s'havia exercitat a part del grup, ja que el brasiler encara no té l'alta mèdica. Tot i això Coutinho podria debutar en el partit de tornada de Copa contra l'Espanyol. 

També s'han entrenat amb normalitat Paco Alcácer i Umtiti, que ha rebut l'alta mèdica i és la gran novetat de la llista de convocats per viatjar a Sevilla. El central francès no entrava en una convocatòria des del passat 2 de desembre, quan es va lesionar contra el Celta al Camp Nou. L'altra novetat és el retorn de Gerard Deulofeu, mentre que són baixa per lesió Iniesta, Mascherano i Dembéle, a més de Denis Suárez, Yerry Mina i Rafinha per decisió tècnica. En l'entrenament també hi han participat els jugadors del filial Carles Aleñá i Jokin Ezkieta.

Abans de l'entrenament, la plantilla blaugrana ha aplaudit Gerard Piqué i Sergi Roberto per les seves renovacions fins al 2022, i Jordi Alba per la seva recent paternitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut