Barça

Coutinho: "Sempre ha estat la meva voluntat triomfar al Barça"

El futbolista brasiler assegura des de Porto Alegre que té contracte amb el FC Barcelona i que la seva voluntat "sempre" ha estat "triomfar" al club blaugrana

Actualitzat

El migcampista brasiler Philippe Countinho ha assegurat durant una roda de premsa a Porto Alegre, on es troba concentrat amb la seva selecció per la Copa Amèrica 2019, que té contracte amb el FC Barcelona i que la seva voluntat "sempre" ha estat "triomfar" al club blaugrana.

"Tinc contracte amb el Barcelona, ​​sempre ha estat la meva voluntat triomfar en aquest club, però ara estic totalment concentrat aquí i sobre el futur no sabem el que passarà."

La continuïtat de Coutinho en el conjunt blaugrana s'ha posat en entredit a partir d'informacions de la premsa espanyola i francesa que el col·loquen com a moneda de canvi perquè el seu compatriota Neymar abandoni el París Saint-Germain i torni a la capital catalana. Tot i aquests rumors, el brasiler ha explicat que "moltes coses" que surten als mitjans "no són veritables" i que, en aquest moment només pensa en la selecció i en la Copa Amèrica.

Preguntat sobre si hi hauria espai al Barça per a tots els possibles fitxatges de què es parla (Neymar, Antoine Griezmann i Filipe Luis), Coutinho ha afirmat que "sempre és molt bo" jugar al costat de grans jugadors.

"És clar que l'arribada de grans noms és sempre bo per a una plantilla que vol vèncer", ha afegut el jugador més car de la història del Barcelona.

Coutinho també ha revelat que ha felicitat Lionel Messi, que compleix 32 anys, a través del grup de Whatsapp en què hi ha els integrants de la plantilla blaugrana i ha aprofitat l'ocasió per dedicar unes paraules d'afecte a l'astre argentí.
 

 

ARXIVAT A:
Coutinho
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut