Philippe Coutinho ha parlat en roda de premsa a Londres (Reuters)
Barça

Coutinho: "No és normal que portem quatre partits sense guanyar a la Lliga"

El futbolista brasiler del Barça no està preocupat per aquesta mala ratxa de resultats i està convençut que l'equip blaugrana acabarà fent una gran temporada

Actualitzat

El jugador del Barça Philippe Coutinho ven optimisme sobre les opcions de l'equip blaugrana des de la concentració de la selecció brasilera a Londres. Tot i la decepció per no haver guanyat cap dels últims quatre partits de Lliga, el futbolista brasiler creu que l'equip blaugrana acabarà fent una gran temporada.

"No estic preocupat. A la Lliga estem entre els primers i hem començat molt bé la Champions League. Tot i així, no és normal que portem quatre partits seguits sense guanyar a la Lliga. Però és el començament d'una temporada llarga en què passaran moltes coses"

Coutinho també creu que el seu compatriota Arthur Melo, un dels nous fitxatges d'aquesta temporada, serà el motor de l'equip i ha lloat les seves característiques.

"És un crac, és un plaer enorme jugar amb ell. Fa caminar l'equip i n'és el motor. No perd boles i ens dona moltes passades. És un migcampista perfecte".

Tres blaugranes a l'Argentina-Brasil

Messi es perdrà l'amistós entre l'Argentina i el Brasil, que es disputa la setmana que ve a Jiddah, a l'Aràbia Saudita. Sí que hi seran els blaugranes Arthur, Coutinho i Malcom, que s'han entrenat amb la selecció brasilera a Londres. La "seleçao" ha preparat a terres angleses els amistosos d'aquesta aturada de seleccions. Aquest divendres, i transmès per Esport3, s'enfrontarà a l'Aràbia Saudita.

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut