Coutinho, entrevistat en un canal de Youtube
Barça

Coutinho: "Moltes vegades he de tapar-me les orelles per mantenir el focus"

L'internacional brasiler ha parlat per primera vegada del seu gest en el tercer gol del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, quan es va posar les mans a les orelles i va tancar els ulls

Actualitzat

El jugador brasiler del Barcelona Philippe Coutinho ha explicat que la celebració del gol contra el Manchester United es va deure que "moltes vegades" ha de tapar-se les orelles "per mantenir el focus" i va lamentar les crítiques que rep per "molta part de la premsa".

L'internacional brasiler ha parlat per primera vegada del seu gest en el tercer gol del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, quan es va posar les mans a les orelles i va tancar els ulls.

En declaracions a un canal de Youtube de Koko, Coutinho ha subratllat que sempre ha estat una persona que respecta "tothom" i ha lamentat que "molta part de la premsa" no faci el mateix. En aquest sentit, ha afegit: "Això és perquè les persones vegin que moltes vegades he de tapar-me les orelles per mantenir el focus en el partit o en la meva feina per evitar que no m'afecti gens".

Aquestes són les primeres declaracions públiques de Coutinho després de la seva celebració contra el Manchester United. En el partit de la lliga que el FC Barcelona va disputar aquest vespre contra la Reial Societat (2-1), l'exjugador del Liverpool va ser xiulat per part de l'afició quan va substituir el francès Ousmane Dembélé.

Després del partit, el tècnic Ernesto Valverde i els seus companys van minimitzar la reacció dels aficionats: "El cas de Philippe ha estat més pel soroll que s'ha muntat pel gest de l'altre dia i que ha donat molt que parlar. Segurament d'una ximpleria es fa una lectura més àmplia. M'ha semblat que han estat mínims els xiulets".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut