Coutinho ha vist porta amb la samarreta brasilera (Reuters)
Barça

Coutinho marca amb Brasil en l'amistós contra Àustria (3-0)

La canarinha disputa el seu últim amistós abans del Mundial de Rússia

Actualitzat

El blaugrana Coutinho ha marcat el tercer gol de la selecció del Brasil en l'amistós que la canarinha ha disputat contra Àustria. Era l'últim partit de preparació del combinat de Tite abans del Mundial de Rússia. En l'enfrontament, disputat a Viena davant de 48.500 espectadors, ha destacat també l'actuació de Neymar, autor d'un gol molt bonic.

Els brasilers han obert el marcador en el minut 36 de la primera part gràcies a una acció de Gabriel Jesus. El jugador del Manchester City ha controlat una pilota a l'esquerra de l'àrea i ha batut Lindner amb un xut creuat i amb rosca. El porter austríac no ha pogut fer res per evitar el primer gol dels pentacampions del món.

Ja en la segona part ha arribat el segon gol de la canarinha. En una jugada amb superioritat, Willian ha assistit Neymar, que estava sense marca i amb espai en l'àrea. Amb una de les seves típiques filigranes, s'ha desfet d'un defensa austríac i ha batut Lindner per sota les cames. Era el minut 63 de partit.

Coutinho ha tingut l'honor de tancar el marcador. En el minut 69. El jugador del Barça, en una contra, ha avançat per la banda esquerra, s'ha posicionat per xutar amb la dreta i ha creuat la pilota fins al fons de la xarxa. Poc després, amb els austríacs ja molt cansats, Coutinho encara ha enviat un xut al pal. De no haver estat per Lindner, el resultat hauria estat molt més ampli a favor del combinat brasiler.

 

 

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut