Coutinho va celebrar amb aquest gest el seu gol contra el Manchester United (Reuters)
Barça

Coutinho: "Mai he faltat al respecte a ningú dins o fora del futbol"

El jugador brasiler ha publicat un missatge escrit en anglès en el seu Instagram Stories dos dies després del seu polèmic gest tapant-se les orelles i mirant desafiant a la graderia del Camp Nou per celebrar el seu golàs contra el United

Actualitzat

Philippe Coutinho ha trencat el seu silenci dos dies després de fer un polèmic gest tapant-se les orelles i mirant desafiant a la graderia del Camp Nou després de fer un golàs en la victòria contra el Manchester United. Molts aficionats van interpretar-ho com una resposta a algunes crítiques i xiulets rebuts en altres partits de la temporada, encara que el brasiler va ser aplaudit durant aquest duel europeu i va ser ovacionat quan va ser substituït per Dembélé en els minuts finals.

Amb l'objectiu de donar per tancada la polèmica, Coutinho ha publicat un missatge escrit en anglès en el seu Instagram Stories per deixar clar que mai va voler faltar el respecte a ningú: "Mai hem d'escoltar la gent que ens vol desmotivar perquè el seu discurs ens desviaria de l'autèntic objectiu. Mai he faltat al respecte a ningú dins o fora del futbol. Sempre mirant cap al futur i amb l'ambició de sempre."

En la roda de premsa posterior al duel contra els "red devils", Valverde ja va treure ferro al que havia passat assegurant que es quedava amb el seu gol i "no amb els detallets".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut