Els 23 jugadors convocats per disputar el Mundial amb la selecció brasilera
Futbol internacional

Coutinho i Paulinho entren a la llista de convocats del Brasil per disputar el Mundial de Rússia

El seleccionador de la "canarinha", Tite, ha donat una convocatòria sense sorpreses amb l'objectiu de conquerir el sisè títol mundial d'una de les grans favorites

Actualitzat

Dos jugadors del FC Barcelona, Philippe Coutinho i Paulinho Bezerra, han entrat a la llista definitiva de 23 convocats del Brasil per disputar el Mundial de Rússia. El seleccionador de la "canarinha", Tite, ha donat una convocatòria sense sorpreses amb l'objectiu de conquerir el sisè títol mundial d'una de les grans favorites.

En aquesta llista de convocats destaca la presència del crac del PSG Neymar, tot i que encara s'està recuperant d'una lesió al peu dret i les absències de Dani Alves, baixa per una greu lesió al genoll i del migcampista del Gremio de Porto Alegre Arthur Melo, jugador per qui el Barça té una opció preferencial de compra.

La llista de convocats del Brasil per al Mundial de Rússia és la següent:

Porters: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City) i Cassio (Corinthians).

Defenses: Marcelo (Reial Madrid), Filipe Luis (Atlètic de Madrid), Fágner (Corinthians), Danilo (Manchester Cit), Marquinhos i Thiago Silva (PSG), Miranda (Inter de Milà) i Pedro Geromel (Gremio).

Migcampistes: Casemiro (Reial Madrid), Willian (Chelsea), Fernandinho (Manchester City), Fred (Xakhtar Donetsk), Paulinho i Philippe Coutinho (FC Barcelona) i Renato Augusto (Beijing Guoan).

Davanters: Neymar (PSG), Gabriel Jesús (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool), Douglas Costa (Juventus) i Taison (Xakhtar Donetsk).

ARXIVAT A:
CoutinhoMundial Rússia 2018
Anar al contingut