Lliga de Campions

Coutinho guanya la partida a Dembélé i serà l'escollit per Valverde contra el Liverpool

El brasiler afronta la seva primera semifinal de Champions amb ganes de fer un bon partit i admet que el duel contra el seu exequip serà especial

Jordi GrauActualitzat

Aquest dimecres torna la Champions al Camp Nou amb un partit dels grossos. Arriba el Liverpool, en el que serà el primer enfrontament que decidirà qui dels dos anirà a la final de Madrid. Ernesto Valverde ja ha resolt qui acompanyarà Messi i Luis Suárez al davant. L'escollit serà Philippe Coutinho, que ha guanyat la partida a Dembélé.

Coutinho ha jugat els deu partits de Champions d'aquesta temporada i ha fet tres gols. Els mateixos que Dembélé en set partits. Tots dos es juguen la tercera pota de l'atac blaugrana, però Valverde ja té resolt el càsting. Des que ha tornat de la lesió, Dembélé no ha recuperat la seva millor versió i, en canvi, Coutinho ha ensenyat brots verds. El brasiler ha explicat en una entrevista a Barça TV que afronta el duel amb ganes de fer un bon partit.

"Serà la meva primera semifinal de Champions i l'afronto com tots els meus companys, amb moltes ganes de fer un bon partit."

Dissabte passat, sense Messi al camp, va ser el millor atacant contra el Llevant en la primera meitat. Li va faltar el gol, finalitzar alguna de les bones oportunitats que va tenir, però se'l va veure, va generar joc ofensiu i va donar sensació de perill al rival. El canvi al descans, sense tenir cap problema físic, és la pista definitiva: Valverde el va reservar pensant en la visita del Liverpool de dimecres. Coutinho ha admès que serà un partit especial contra el seu exequip.

"Vaig defensar cinc anys la samarreta del Liverpool i vaig ser molt feliç allà, però ara defenso una altra samarreta, uns altres colors. Serà un partit especial i espero que donem el nostre millor nivell."

Va arribar al Camp Nou per jugades i gols espectaculars amb el Liverpool. Fins ara, al Barça les ha servit amb comptagotes. El seu paper en la semifinal de la Champions pot fer que la relació de dubtes amb l'afició blaugrana es converteixi per sempre en un enamorament.

ARXIVAT A:
CoutinhoDembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut