Coutinho, durant el partit de lliga a Vallecas (EFE/ Javier Lizón)
Barça

Coutinho: "Volem tornar el Barça on es mereix"

El futbolista brasiler, el fitxatge més car de la història del Barça, ha tornat a decebre en el seu partit oficial número 100 amb la samarreta barcelonista

David CarballoActualitzat

Philippe Coutinho ha complert aquest dimecres 100 partits oficials amb la samarreta del FC Barcelona. Ronald Koeman ha tornat a apostar pel brasiler a l'onze titular, però un cop més el fitxatge més car de la història del club blaugrana no ha respost a la confiança del tècnic neerlandès.

Coutinho no ha tingut un centenari blaugrana gaire afortunat a Vallecas. Des del xiulet inicial, el brasiler s'ha fet un fart de perdre pilotes. La primera, just després de la sacada inicial i així fins a un total de nou en els primers 45 minuts. Segons dades de "La TdT" de Catalunya Ràdio, el Barça ha perdut 27 pilotes a la primera part, la pitjor marca de la temporada empatada amb la primera part al camp del Cadis. Coutinho n'ha perdut 9, un terç de les totals, i Memphis, amb 5 pèrdues, tampoc ha estat gaire inspirat.

En la represa, el rendiment de Coutinho no ha millorat i, en el minut 52, Mateu Lahoz li ha ensenyat la targeta groga per una trepitjada a Isi al taló. Poc després, el brasiler ha intentat un xut després d'una centrada de Jordi Alba que ha sortit molt desviat i fins i tot l'àrbitre valencià li ha perdonat la segona groga i l'expulsió.

El calvari de Coutinho s'ha acabat en el minut 75, quan Koeman l'ha acabat substituint per Gavi. El brasiler ha tornat a protagonitzar una actuació molt decebedora en la seva segona etapa com a blaugrana. Un centenar per oblidar.

En declaracions a Barça TV després del partit, Coutinho ha assegurat que no han merescut la derrota però que han de seguir treballant junts per capgirar la situació.

"Ho hem donat tot una altra vegada. No mereixem la derrota, però hem de continuar treballant junts. Tenim ganes de capgirar aquesta situació. Sabem que som els únics que podem fer-ho. Volem tornar el Barça on es mereix, lluitant pels títols i donant alegries als nostres seguidors."

Resum del Rayo-Barça (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut