Coutinho ja treballa a la gespa de la ciutat esportiva Joan Gamper
Barça

Coutinho accelera la recuperació per poder reaparèixer contra l'Atlètic

El brasiler està en el tram final de la recuperació de la lesió que es va fer al bíceps femoral de la cuixa esquerra en el partit contra el Reial Madrid

Jordi GrauActualitzat

Philippe Coutinho va caure en el clàssic del passat 25 d'octubre i ara té entre cella i cella l'Atlètic de Madrid. Després de dues setmanes de fisioteràpia i gimnàs, el brasiler ja ha tornat a saltar a la gespa de la ciutat esportiva i entra, per tant, en el tram final de la recuperació de la lesió que es va fer al bíceps femoral de la cuixa esquerra en el partit contra el Reial Madrid.

De moment, carrera contínua i canvis de ritme i orientació supervisats per un recuperador. L'aturada de seleccions li dona vida. Falten 11 dies per al duel contra els de Simeone i el brasiler és conscient que, si tot va sobre el que s'ha previst, podrà reaparèixer al Wanda Metropolitano. El retorn de Coutinho minimitzarà les baixes en atac després que Koeman hagi perdut Ansu per quatre mesos.

Coutinho, amb Messi, podrà tornar a ocupar l'eix de l'atac blaugrana, tal com va passar a principis de temporada. L'argentí ja s'ha començat a entrenar amb la seva selecció per preparar els duels de classificació per al mundial de Qatar contra el Paraguai i el Perú.

           

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut