Thibaut Courtois lamentant un gol del Barça davant un feliç Aubameyang
Thibaut Courtois lamentant un gol del Barça davant un feliç Aubameyang (Reuters)

Courtois no es mossega la llengua: "Hem donat una imatge inacceptable"

El porter belga del Reial Madrid lamenta la imatge que va donar l'equip davant el Barça

Thibaut Courtois, porter del Reial Madrid, va parlar ben clar just després que el seu equip rebés un repàs a mans del Barça (0-4). Tot i la golejada encaixada, el porter belga va ser el més destacat del seu equip i va parar més d'una pilota que portava ja segell de gol. En paraules a Movistar just després d'acabar el partit, Courtois no es mossegava la llengua

"Hem donat una imatge inacceptable per a aquest club. Hi ha baixes, però no s'ha notat qui va jugar dijous, que van ser ells. Han trobat molts forats. No hem sigut compactes i només hem pogut mantenir la porteria a zero una estona. En el primer gol s'anticipen al primer pal i en el segon tampoc hem estat gaire atents. En el descans ens diem que podem remuntar el partit i als deu segons ja està Ferran sol davant meu..."

El belga intentava evitar les crítiques obertes cap al plantejament del tècnic, Carlo Ancelotti, però se li acabava ententent tot:

"De la tàctica n'hem de parlar internament. No ha sortit ni el que teníem preparat a l'inici del partit ni a l'inici de la segona part... S'ha de parlar internament, no aquí. Vam jugar a la Copa amb fals 9 i amb prou feines vam tirar a porta. Hem començat bé, hem tingut una ocasió amb Fede (Valverde) que para bé Marc (Ter Stegen), però després hem anat baixant. En sortida de pilota no hem trobat l'home lliure i ens hem complicat sols. Després, a la segona part, no podem començar així. Aquest escut exigeix lluitar i hem deixat de lluitar en el segon temps; podríem haver marxat amb un resultat encar més ampli."

Missatge d'ànims a l'afició el dia següent

Potser conscient de la repercusió que havien tingut les seves paraules entre els madridistes, el porter belga a fet un post a les xarxes socials passant pàgina i demanant confiança de cara al que resta de temporada: