EUROLLIGA

Cory Higgins confia a guanyar la "final four"

El jugador californià declara que el Barça és com la seva família

Jordi RobirosaActualitzat

Va ser fa sis anys, en una transmissió de l'Eurolliga entre el CSKA i el FC Barcelona. Nacho Solozabal i qui signa aquestes línies mai no havíem vist jugar Higgins i, en un moment de la transmissió, Solozabal va comentar que aquest era un dels millors jugadors que hi havia a Europa, sense cap mena de dubte. Va guanyar dues Eurolligues amb l'equip de Moscou i ara fa dues temporades que juga al Barça, amb el claríssim objectiu de tornar-la a guanyar.

Tenim possibilitats de guanyar, però com els altres equips. La "final four" és una competició única. Fa falta sort, però has de controlar tot allò que post controlar i això inclou els petits detalls. Si ho fem, podem tornar amb el trofeu.

 

Veient-lo, així d'entrada, potser no donaries cinc cèntims per ell. Prim, gairebé escardalenc, no gaire alt... qui ho diria que es tracta d'un tros de jugador com no n'hi ha dos a Europa. Té un tir més que acceptable i una penetració a cistella sorprenentment efectiva; però el que el fa més valuós és com llegeix els partits, com troba els espais, com fa jugar els seus companys.

Soc un jugador que pot fer coses molt diferents i puc canviar partit rere partit. Puc aportar tant fent cistelles com defensivament, però el que jo vull és fer coses per a l'equip, fer tot el que necessiti l'equip. Potser sí que soc un jugador diferent.

 

Higgins és home de poques paraules i un somriure molt expressiu. Somriu, per exemple, quan parla de la seva estada entre nosaltres.

Estic molt bé aquí i el Barça és per mi com la meva família. El futur? Per ara estic bé aquí.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut