Futbol sala

Corvo, autor de tres gols i dues assistències, lidera el triomf del Catgas Santa Coloma contra el Ribera Navarra (5-2)

El manresà ha participat en els cinc gols del seu equip, ja sigui com a assistent o com a golejador

El Catgas Energia Santa Coloma s'ha imposat clarament el Ribera Navarra (5-2) en partit de la cinquena jornada de la LNFS. L'equip de casa ha obert el marcador ben aviat, en el minut 3, quan Carles Corvo ha recuperat la pilota i li ha passat a Rafa López perquè fes el gol. Poc després el mateix López ha xutat al pal. Cap equip ha tornat a marcar abans del descans, tot i que Sepe pels colomencs i Andresito pels navarresos han gaudit de dues bones ocasions.

En el primer minut de la segona part Corvo i Rafa López han repetit jugada per aconseguir el segon gol dels seus. Manu Garcia en el minut 29, en el primer xut visitant entre els tres pals després de la represa, ha retallat diferències. El Ribera Navarra ha pogut empatar, però ni Joselito ni Andresito han encertat. I Corvo, en el 33, ha passat d'assistent a golejador per fer el 3 a 1. Amb el rival amb porter jugador, Corvo ha arrodonit la seva gran nit amb dos gols més en un minut, el 38. Andresito, un minut més tard, ha fet el definitiu 5 a 2.