Corinna Schumacher, en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

Corinna Schumacher: "Michael està en les millors mans possibles"

La dona de l'expilot alemany i heptacampió mundial trenca el silenci gairebé sis anys després del greu accident d'esquí als Alps francesos el 29 de desembre del 2013

Actualitzat

Corinna Schumacher, dona de l'heptacampió mundial de Fórmula 1 Michael Schumacher, ha assegurat en una entrevista a la revista Mercedes She Magazine que no ofereixen dades sobre la salut de l'expilot alemany perquè estan respectant la seva voluntat que sigui "confidencial", encara que ha destacat que està "en les millors mans possibles".

"Pot estar segur que està en les millors mans possibles i que estem fent tot el possible per ajudar-lo. Si us plau, entengui que estem seguint els desitjos de Michael de mantenir confidencial un tema tan delicat com la seva salut".

Des que Schumacher, de 50 anys, va patir l'accident d'esquí als Alps francesos el 29 de desembre del 2013, el seu estat de salut és una incògnita. L'heptacampió de Fórmula 1 estava esquiant, va ensopegar i es va colpejar de cap amb una roca. Només el casc va impedir una mort immediata.

A la Clínica Universitària de Grenoble, a on va ser traslladat en helicòpter, va ser operat dues vegades d'urgència i els metges van decidir induir-li un coma. Al setembre del 2014, nou mesos després de l'accident, l'expilot va ser portat primer a l'hospital de Lausanna, a Suïssa, i després a casa a la localitat suïssa de Gland, a la vora del Llac de Ginebra, on va començar un llarg procés de rehabilitació.

Anar al contingut