Miki Oca dona instruccions a les seves jugadores en una imatge d'arxiu (@SpainWfem)
Waterpolo femení

Cop d'autoritat d'Espanya contra Itàlia a l'europeu (10-16)

Roser Tarragó, amb 6 gols, ha liderat la segona victòria en dues jornades de les jugadores de Miki Oca

Cop d'autoritat de la selecció espanyola femenina de waterpolo a l'Europeu de Budapest. La golejada contra Itàlia per 10-16 en la segona jornada del torneig confirma que les jugadores de Miki Oca, vigents subcampiones del món, són fermes aspirants al podi.

Amb un equip amb majoria de jugadores catalanes, Espanya ha anat per feina. Des dels primers minuts ha obert forat amb un primer parcial de 2-5. Una Roser Tarragó del tot inspirada ha liderat l'atac amb 4 gols i mostrant una gran eficàcia en accions de superioritat numèrica. L'altre gol l'ha fet la boia Paula Leiton. En el segon quart s'ha mantingut la tònica. Roser Tarragó ha seguit el seu recital ofensiu (2 gols més). I en defensa, cinc aturades de Laura Ester han catapultat la selecció espanyola fins el 4-9 al descans amb un gol final de Maica García (3 durant tot el partit) després d'una recuperació de llesta de Pili Peña.

L'equip espanyol ha baixat un punt la tensió en el tercer quart i ha permès un parcial de 3-3 (7-12) però ha sabut gestionar el seu avantatge fins a imposar-ser per un contundent 10-16. Espanya es jugarà el primer lloc del grup contra Països Baixos. Abans tindrà un partit de tràmit contra la dèbil Israel, la ventafocs del grup.