(@lavuelta)
Ciclisme

Cop d'autoritat de Roglic a la Vuelta

L'eslovè ha guanyat la contrarellotge individual i és el nou líder. Ha tret més d'un minut i mig a Valverde (1'38"), dos minuts clavats a Miguel Ángel López i més de 3 minuts a Quintana (3'06")

Marc NegreActualitzat

Primo Roglic ha fet bons els pronòstics i s'ha adjudicat la victòria en la contrarellotge d'aquest dimarts a la Vuelta. Però, a banda de la victòria, Roglic ha donat un cop d'autoritat a la general. Ha tret més d'un minut i mig a Alejandro Valverde (1'38") i ha obert encara més forat respecte dels colombians Miguel Ángel López (2 minuts clavats). I ha tret més de tres minuts al fins ara líder Nairo Quintana (3'06"). 

El ciclista de Jumbo ha volat literalment i ha aturat el cronòmetre en 47 minuts i 5 segons després de completar els 36,2 quilòmetres entre Jurançon i Pau, a una mitjana espectacular de 46,1 km/h. Una victòria que també li ha donat el mallot vermell de líder.

A la general, Roglic ara treu 1'52" a Valverde, 2'11" a López i 3 minuts a Quintana. Encara queden 11 dies de Vuelta i molta muntanya, però avui Roglic s'ha posicionat com el principal favorit.

 

Anar al contingut