Les grades del Camp Nou, plenes d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt, no sembla que s'hagin de repetir al London Stadium (EFE)
Les grades del Camp Nou, plenes d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt, no sembla que s'hagin de repetir al London Stadium (EFE)
BARÇA

Convoquen una concentració de protesta pel que va passar al Camp Nou

Els aficionats blaugranes culpen l'actual junta directiva d'haver posat en risc "la integritat física dels socis" en el partit contra l'Eintracht de Frankfurt

Redacció Esport3Actualitzat

Ànims escalfats a l'entorn del FC Barcelona. Molts socis i aficionats continuen molt molestos pel que es va viure al Camp Nou durant l'eliminatòria de la Lliga Europa contra l'Eintracht de Frankfurt, amb una assistència massiva d'aficionats alemanys. Alguns d'ells ja han mogut fitxa i han convocat a les xarxes socials una concentració de protesta a l'esplanada de la tribuna del Camp Nou dilluns a les 20.00, abans del partit de Lliga contra el Cadis.

La PB Nostra Ensenya, un dels grups que formen part de la grada d'animació, descriu la nit de dijous com "la humiliació més gran" que recorden i culpen l'actual junta directiva d'haver posat en risc "la integritat física dels socis". El col·lectiu anima a tots els socis a assistir a la concentració per "deixar clar que el Barça som nosaltres i mostrar el descontentament per convertir el nostre sentiment en el seu negoci".

Anar al contingut