FUTBOL

Controvèrsia pel canvi de nom i d'escut de l'Inter de Milà

L'equip italià ha viscut un Blue Monday per oblidar: pèrdua del liderat de la Serie A i polèmica en els despatxos

Actualitzat

Aquest dilluns ha estat un dia de malson per a l'Inter per diversos motius. A la nit va perdre el liderat després d'un doblet d'Ibrahimovic a Càller (0-2). El suec no era titular des de la seva lesió al mes de novembre i va tornar amb dos gols per situar líder el Milan.

Però aquesta no ha estat l'única mala notícia per als interistes. De bon matí diversos mitjans italians van publicar el canvi de nom de l'equip italià, que modificaria la seva denominació de "FC Internazionale Milano" a un més senzill i reconeixible "Inter Milano". La notícia va causar enrenou i moltes crítiques a les xarxes socials, i Alessandro Antonello, conseller delegat del conjunt nerazzurro, va respondre de manera contundent:

"L'Inter no canviarà el seu nom".

 

El que sí que va confirmar és que el club italià  presentarà un nou escut i una nova identitat gràfica, com va fer la Juventus el 2017. L'Inter adoptarà una marca estilitzada i minimalista. S'allunyarà de la imatge d'equip de futbol clàssic, i s'acostarà al d'empresa global. Sempre es jugarà amb la I i la M, amb una picada d'ullet al Milà modern: sense Duomo. Temps de canvi a l'Inter.

 

Aquestes no seran les úniques novetats que presumptament afectaran la parròquia de l'Inter, ja que Evergrande reemplaçarà Pirelli com a patrocinador.

El petó d'Arturo Vidal

Però a part d'aquests dos maldecaps, Arturo Vidal també en va fer una de grossa. En unes imatges captades abans de l'inici del partit se'l veia saludant efusivament el seu excompany Giorgio Chiellini. Tot normal tenint en compte que Vidal va ser durant 5 anys jugador de la Juve, si no fos perquè en un moment de l'abraçada entre els dos jugadors es veu Vidal fent un petó a l'escut de la Juventus que Chiellini portava al pit. El vídeo es va escampar ràpidament a les xarxes socials i va provocar l'astorament i, en alguns casos, la indignació dels seguidors interistes.

 

 

Anar al contingut