Conte i Tuchel arriben a les mans en un derbi londinenc d'alta tensió (Reuters)
Futbol

Conte i Tuchel arriben a les mans en un derbi londinenc d'alta tensió

Després que Conte hagi celebrat un gol a la cara de Tuchel, la tensió entre els dos tècnics ha arribat al límit al final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Antonio Conte i Thomas Tuchel han portat la rivalitat entre el Tottenham i el Chelsea a un altre nivell. Els entrenadors dels dos equips han arribat a les mans en el derbi de Londres disputat aquest diumenge, que ha acabat amb empat a dos.

Kalidou Koulibaly, un dels fitxatges estrella dels "blues" aquest estiu, ha avançat els locals quan s'havien disputat 19 minuts amb una gran volea després de rematar una assistència del català Marc Cucurella.

Ja en la segona meitat, Pierre-Emile Hojbjerg ha empatat el partit al minut 68, i ha estat llavors que la tensió entre els dos entrenadors ha passat al següent nivell.

Conte ha celebrat el gol amb la seva banqueta i, acte seguit, s'ha dirigit a l'àrea tècnica rival buscant Tuchel. L'entrenador alemany s'ha encarat amb l'italià i els equips tècnics dels dos equips han hagut de separar-los.

El partit ha continuat sense incidents i Reece James ha tornat a avançar els locals (77'), però quan semblava que els locals s'emportarien el duel, Harry Kane ha signat l'empat definitiu amb un gran remat de cap a la sortida d'un córner. Ha estat llavors que la tensió entre els dos entrenadors ha acabat amb picabaralla.

Els dos tècnics, en encaixar-se la mà, s'han encarat i han hagut de ser els jugadors i els membres dels equips tècnics qui els separessin. Finalment, l'àrbitre els ha ensenyat la targeta vermella a tots dos, a l'espera de veure si la Premier League decideix sancionar-los amb més partits.

Les versions dels dos entrenadors

Després del partit, en declaracions a Sky Sports, Tuchel ha tret ferro a la picabaralla dient que no té cap problema amb l'actual entrenador del Tottenham i que tot el que ha succeït ha estat fruit de la tensió del partit. A més, ha apuntat que l'expulsió no era necessària i ha dit que ha estat "una altra mala decisió de l'àrbitre".

Conte, per la seva banda, no ha volgut parlar de l'incident i s'ha limitat a respondre les preguntes sobre el derbi.

"Si hi ha algun problema és entre ell i jo, i això no és el més important. El més important és el partit."

Anar al contingut