Conte i Richarlison se les tenen
Conte i Richarlison escenifiquen la tensa temporada del Tottenham (EFE)
Futbol

Conte i Richarlison se les tenen: "Té raó, una temporada de merda"

Antonio Conte li ha donat la raó de manera sorneguera a Richarlison, que dies enrere l'havia criticat. El tècnic també l'ha acusat d'egoista

Redacció Esport3Actualitzat

La tensa temporada del Tottenham Hotspur ha quedat retratada en la picabaralla que han mantingut el tècnic Antonio Conte i Richarlison, involucrats en un xoc de declaracions.

El davanter brasiler, suplent en l'eliminació de Champions League contra el Milan, ha assegurat en una entrevista amb TNT que hauria d'haver arrencat de titular al partit, que no entenia la decisió de l'italià i que la seva temporada estava sent una "merda".

Després de ser preguntat per les declaracions de Richarlison, Conte ha afirmat que hi està d'acord:

"A l'entrevista de Richarlison no em va criticar, va dir 'la meva temporada és una merda' i té raó, la seva temporada no és bona"

"Va començar bé, llavors es va lesionar, se'n va anar a la Copa del Món i es va tornar a lesionar. Ha marcat zero gols a la Premier League, només dos a la Champions i ha estat molt sincer al dir que la seva temporada no és bona. Però la seva temporada no s'ha acabat i si s'ho mereix, li donaré oportunitats"

Sobre les declaracions relatives a la seva suplència, ha criticat l'egoisme del futbolista: 

"Crec que es va adonar que va cometre un error, perquè parlava només de si mateix i això vol dir que només penses en tu i que ets un egoista"

"Ho repeteixo als meus jugadors, si volem construir alguna cosa important, lluitar per títols i ser competitius, hem de pensar en el "nosaltres". Si només parlem amb el "jo", "jo", "jo" i "jo"..."

Anar al contingut