L'1x1 del Barça de Luis de la Fuente
Luis de la Fuente, seleccionador espanyol, en una roda de premsa
futbol

Contagi a la selecció espanyola masculina: De la Fuente també desperta recels

Una sola concentració i dos partits han estat suficients perquè el tècnic estigui qüestionat pels futbolistes

Redacció Esport3Actualitzat

Luis De la Fuente se la juga a la Lliga de les Nacions del juny. El tècnic que va rellevar Luis Enrique després del Mundial de Qatar viu la seva primera crisi de confiança quan només porta una concentració com a seleccionador. Segons ha desvelat la SER, els seus dos partits de debut van generar molts dubtes entre els futbolistes.

Durant la victòria a Màlaga contra una Noruega sense Haaland, però, sobretot, en la clara derrota a Escòcia, membres de la "roja" el van veure superat. Els mètodes utilitzats no haurien estat els idonis, pocs efectius a l'hora d'ajustar les noves peces i maneres de fer. Cal recordar que la primera llista del de La Rioja va ser una revolució respecte a la convocatòria mundialista amb 14 novetats i cinc culers menys. També va sorprendre la manera en què va despenjar per sempre Sergio Ramos, el jugador amb el rècord d'internacionalitats.

Si el 14 de juny no treu un resultat convincent contra Itàlia a les semifinals del torneig que acullen els Països Baixos, De la Fuente podria ser efímer. De res li haurà valgut accedir al càrrec avalat per la seva longevitat al capdavant de la sub-21 i per ser un home de la casa de la RFEF.

Crisi de confiança al masculí... i al femení

Segons aquesta informació, la crisi al vestidor d'Espanya ja no seria una cosa exclusiva del combinat estatal femení. Des de la tardor, l'entrenador Jorge Vilda i quinze futbolistes rebels mantenen un pols des que van demanar canvis estructurals com a condició per tornar a jugar amb Espanya. En aquest cas, la resposta de Rubiales i Vilda ha estat l'immobilisme davant les demandes de les jugadores, la majoria jugadores del Barça.

Caldrà veure com evolucionen els esdeveniments si el clima al vestidor del masculí segueix enrarit.

 

Anar al contingut