Ciclisme

Contador assetja Froome mentre Cavendish arriba a la 25a victòria en el Tour

El britànic Mark Cavendish ha arribat a la 25a victòria d'etapa de la seva carrera en el Tour de França, aquest divendres a la meta de Saint-Amand-Montrond. Chris Froome ha cedit un minut i vuit segons als seus perseguidors principals, entre els quals Alberto Contador és ara el favorit. Valverde ha perdut deu minuts per una punxada i queda descartat.

Actualitzat
El britànic Mark Cavendish ha arribat a la 25a victòria d'etapa de la seva carrera en el Tour de França, aquest divendres a la meta de Saint-Amand-Montrond. El seu compatriota i actual líder de la cursa, Chris Froome, ha estat un dels corredors més malparats de la jornada i ha cedit un minut i vuit segons als seus perseguidors principals.

Alberto Contador s'ha beneficiat d'un ventall format per l'equip Saxo i que ha trencat el pilot a manca de 31 kilòmetres per al final. D'aquesta manera, el madrileny pot considerar-se de nou un del principals favorits per al podi de París.

El més mal parat en aquesta etapa ha estat Alejandro Valverde, que ha perdut deu minuts a causa d'una punxada i queda descartat en la lluita pels primers llocs de la classificació.
Anar al contingut