Constantin Galca es desespera en un moment del partit contra la Reial Societat (EFE)
Espanyol

Constantin Galca no serà destituït i dirigirà l'Espanyol a Mestalla

El consell d'administració del club blanc-i-blau ha decidit fer marxa enrere i ha mantingut el tècnic romanès en el càrrec fins al pròxim partit de lliga contra el València

Actualitzat

Constantin Galca no serà destituït aquest dimarts i de moment seguirà sent l'entrenador de l'Espanyol tot i la contundent derrota contra la Reial Societat. El consell d'administració del club blanc-i-blau ha decidit fer marxa enrere i ha mantingut el tècnic romanès en el càrrec. Per tant, si no hi ha un canvi radical en les pròximes hores, Galca s'asseurà a la banqueta de Mestalla dissabte que ve.

Els màxims dirigents de l'Espanyol han donat un ultimàtum a Galca després d'una reunió entre Ramon Robert, nou conseller delegat del club blanc-i-blau, i Mao Ye, conseller de la màxima confiança del president Chen Yansheng, amb els quatre capitans de la plantilla. En aquesta trobada al vestidor de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Javi López, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez i Abraham han donat el seu suport incondicional a l'entrenador romanès i s'han mostrat convençuts de poder treure l'equip endavant.

Tot i que els números no són bons, només una victòria en els vuit partits de Lliga que ha disputat l'Espanyol amb Galca, la plantilla, de moment, tanca files i confia revertir la situació sense forçar un altre canvi de tècnic. Joaquín Caparrós, un dels noms que ha sonat amb més força com a possible relleu del romanès en cas de destitució, ha quedat descartat i ara el club està buscant un nou director esportiu que substitueixi Òscar Perarnau per acabar de prendre una decisió definitiva.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut