Futbol

Confirmats els campions de Segona B

La Federació resol els quatre equips campions de la Segona B i les posicions finals dels equips que tenen dret a jugar els play-offs d'ascens

Redacció Esport3Actualitzat

La jutge única de Competició ha validat les classificacions dels quatre grups de la Segona Divisió B i ha donat com a campions els següents equips: Atlètic Balears (Grup I), UD Logronyès (Grup II), CD Castelló (Grup III) i FC Cartagena (Grup IV).

També s'han determinat els 4 equips de cadascun dels grups que disputaran la fase d'ascens a Segona Divisió, entre els quals hi ha el FC Barcelona B, el CE Sabadell i l'UE Cornellà. El Barça B com a subcampió, el Sabadell tercer i el Cornellà el quart del grup.

A Tercera, el campió és l'Hospitalet, que jugarà el play-off juntament amb el Terrassa, l'Europa i el Sant Andreu.

El Lleida presentarà recurs al CSD aquest dimarts

Els lleidatans s'han quedat a tres punts del quart classificat, la qual cosa significa que l'equip ja no disputarà més partits aquesta temporada. El club presentarà recurs a aquesta decisió perquè considera que s'ha alterat el reglament, però tot apunta que la mesura continuarà endavant. El Lleida Esportiu suma quatre anys consecutius sense jugar el play-off d'ascens.

La Federació Espanyola també ratifica el títol del Barça a la Lliga femenina i confirma el play-off exprés a la Lliga de futbol sala, en què el Barça jugarà com a segon classificat.

Anar al contingut