La mesa del vot de censura estarà formada per cinc persones (@FCBarcelona_cat)
Barça

Configurada la mesa del vot de censura contra la junta directiva del Barça

La mesa, formada per cinc persones, es constituirà aquest dimarts i en el termini màxim de 10 dies hàbils haurà de comprovar que la sol·licitud del vot de censura compleix tots els requisits

El FC Barcelona ha anunciat aquest dilluns que ha quedat configurada la mesa del vot de censura contra la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu. La mesa estarà formada per dos directius del club blaugrana, Marta Plana i Jordi Argemí, els dos primers socis signants de la sol·licitud, Jordi Farré i Josep Triadó, i un delegat de la Federació Catalana de Futbol, Josep Maria Vallbona, que serà el president.

La mesa es constituirà aquest dimarts i en el termini màxim de 10 dies hàbils haurà de comprovar que la sol·licitud del vot de censura compleix tots els requisits per poder-la tirar endavant.

Si es compleixen tots els requisits, es declararà admesa la sol·licitud i es requerirà a la junta directiva que convoqui l'acte de la votació, que s'haurà de celebrar en un termini no inferior a deu dies hàbils, ni superior a vint. En cas que no es compleixin, la sol·licitud del vot de censura quedarà rebutjada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut