Matías Messi, al costat del seu germà Leo, en una imatge d'arxiu
Futbol

Condemnen el germà de Leo Messi per tinença il·lícita d'armes

Matías Messi s'estalviarà entrar a la presó, però haurà de treballar vuit hores mensuals en una escola de futbol de Rosario

Actualitzat

Matías Messi, el germà gran del crac del Barça, ha estat condemnat a dos anys i sis mesos de presó no efectiva per tinença il·lícita d'armes. Amb aquesta pena, a l'Argentina, s'estalviarà la privació de llibertat, però haurà de treballar vuit hores mensuals a l'escola de futbol Los Leones de Rosario.

Els fets es remunten al 30 de novembre de l'any passat quan va tenir un accident amb una embarcació de luxe i va quedar coberta per la seva pròpia sang. Mentre Matías Messi era traslladat a un hospital, la policia va trobar una arma de foc sense declarar a l'interior de la llanxa.

El passat mes de març, el germà gran de Messi també es va veure involucrat en un accident de trànsit i el conductor de l'altre vehicle va denunciar que l'havia amenaçat amb una pistola.

Al setembre del 2016, Matías Messi ja va rebre una condemna similar també per portar a sobre una arma de foc sense tenir autorització. 

 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut