L'inici de les obres de l'Spotify Camp Nou
L'Spotify Camp Nou en obres (FCB)
Barça

El Barça fa un pas més en les obres de reforma del Camp Nou

El club blaugrana ja té permís per enderrocar la tercera graderia i altres actuacions prèvies de cara a l'obra principal

Redacció Esport3Actualitzat

Abans del final de temporada, el FC Barcelona va fer un darrer acte a la gespa de l'Spotify Camp Nou per a la col·locació de la primera pedra del nou estadi. L'esdeveniment va estar carregat de simbolisme i va comptar amb la participació de culers il·lustres.

Ara, el projecte de reforma i ampliació de l'estadi ha fet un pas més amb la concessió de la primera fase de la llicència d'obres majors. En aquest sentit, la comissió de govern ha aprovat el permís corresponent al moviment de terres, murs de contenció i pantalles perimetrals i fonaments per construir l'estructura de les plantes sota rasant. A més, el club blaugrana també té l'aprovació per enderrocar la tercera graderia del vell estadi. 

El Barça i l'Ajuntament de Barcelona continuen treballant tècnicament en la llicència d'obres de la reforma del conjunt de l'estadi. La voluntat de les dues parts és tenir-ho tot enllestit al més aviat possible.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut